www.anubiscomics.gr - Forum


Προϋπόθεση συμμετοχής
στο forum του anubiscomics.gr είναι ο σεβασμός προς τα υπόλοιπα μέλη. Ο σεβασμός αυτός αποκλείει προσωπικές επιθέσεις, αγενείς εκφράσεις και προσβολές. Το forum δεν είναι χώρος εκτόνωσης προσωπικών διαφορών, αποφύγετε λοιπόν την εμπάθεια. Κάθε συζήτηση, ειδικά σε περίπτωση διαφωνίας μεταξύ μελών, θα γίνεται με άξονα την αντιπαράθεση επιχειρημάτων και το σεβασμό στην αντίθετη άποψη.

Μηνύματα με αποκλειστικό σκοπό να παρενοχλήσουν την κοινότητα του forum του anubiscomics.gr θα διαγράφονται.

Για διαγραφές μελών ή μηνυμάτων καθώς και προβλήματα εισόδου στο forum, επικοινωνήστε με την administrator στο e-mail badblood@compupress.gr.

Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε τους κανόνες χρήσης του forum.

Γενικά
 Anubis Comics Forum : Γενικά
Τίτλος Τίτλος: Anubis comics forum stories #2 (Κλειδωμένο μήνυμα Κλειδωμένο μήνυμα) ΚαταχώρησηΚαταχώρηση Νέου Μηνύματος
Συγγραφέας
Μήνυμα << Προηγούμενο θέμα | Επόμενο μήνυμα >>
falconara90
Forum member
Forum member
Avatar

Εγγεγραμμένος/η στις: 19 Αυγούστου 2011
Περιοχή: Νομός Αττικής - Αθήνα - Βόρεια Προάστια
Συνδεδεμένος: Αποσυνδεδεμένος
Απεσταλμένο: 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:20μμ | IP Logged  

τις σας έχω βρε ατιμούτσικα?! για ρίξτε μια μαντεψιά....... καλά καταλάβατε!!!

ΜΕΡΟΣ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ
Final Confrontation

Μπάτμαν: Όλοι έτοιμοι σε δέκα! αν το κάθαρμα έχει πειράξει έστω και μια τρίχα του X-Mind θα το πληρώσει ακριβά!!!
brainiac: είσαι σίγουρος γι' αυτό που πας να κάνεις? είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για παγίδα. θα διακινδυνέψεις να σκοτωθούν κι άλλοι?
Μπάτμαν: και τι ακριβώς θες να κάνω? αποδεικνύεται ότι δεν ήμουν εγώ ο υπευθυνος για το θάνατο του New Goblin και της X-κισσού. αν είμαι υπεύθυνος για το θάνατο κάποιων, αυτοί όσοι πέθαναν όσο εγώ έμενα άπραγος. αν κάνουμε τώρα πίσω, κινδυνεύουμε περισσότερο απ' ότι αμά πάμε στο στόμα του λύκου. σε τελική ανάλυση πρέπει να βεβαιωθώ ότι οι ύπευθυνοι θα πληρώσουν για όσους χάθηκαν.
brainiac: έχεις δίκιο. θα ρυθμίσω τη τηλεμεταφορά για να πάτε αμέσως εκεί χωρίς απρόοπτα.
Μπάτμαν: τον ακούσατε. αναχωρούμε αμέσως!

κανείς τους δε δίστασε. όλοι σηκώθηκαν στο πρόσταγμα του Μπάτμαν και προετοιμάστηκαν για την επερχόμενη μάχη.

Μπάτμαν: brainiac, είσαι σίγουρος ότι δε θες να έρθεις μαζί μας.
brainiac: δυστυχώς φίλε μου, δεν μπορώ να σας ακολουθήσω.
Μπάτμαν: εις το επανηδείν λοιπόν.

με αυτή τη τελευταία λέξη, ο brainiac τους έστειλε στην αποθήκη όπου, πριν από χρόνια, η μοίρα δύο ηρώων είχε σφραγιστεί. στην όψη όλα είχαν μείνει ίδια. τι καμένο κτίριο φαινόταν να μην το άγγιζε ο χρόνος, λες και ήθελε να μείνει εκεί ως μνημείο θλίψης για όσους γνώριζαν τι είχε συμβεί.

Μπάτμαν: μπαίνουμε μέσα.

σαν όλα να ήταν μια αναδρομή στο παρελθόν, ο Μπάτμαν άνοιξε τη μεγάλη μεταλλική πόρτα και μπήκαν μέσα στο σκοτεινό χώρο. δε μπορούσαν να διακρίνουν τίποτα. όπως και τότε, τίποτε δε μαρτυρούσε την ύπαρξη ανθρώπων. σαν μια τραγική ειρωνία, για άλλη μια φορά τα φώτα άναψαν και αποκάλυψαν πόσο λάθος έκαναν.
αυτή τη φορά, δεν υπήρχε βόμβα. όταν τα φώτα άναψαν, φάνηκε πόσο διαφορετικά ήταν όλα στο εσωτερικό. η αποθήκη είχε μετατραπεί σε ένα εργαστήριο που έμοιαζε λες και βγήκε από ταινία επιστημονική φαντασίας.

falconara90: τι είναι αυτό το μέρος?
Μπάτμαν: δεν έχω ιδέα.
tromo3000: που είναι όλοι? θα περίμενε κανείς μια στρατιά έτοιμη να μας εξαφανίσει.
comic-guide: που είσαι δειλέ?! βγες να καλωσορίσεις τους καλεσμένους σου!
Spider-man 2099: δεν είναι ανάγκη να φωνάζεις αγαπητέ μου. εδώ είμαι.

η ανθρωπόμορφη μηχανή που άκουγε στο όνομα Spider-man 2099 βγήκε πίσω από τη γιγάντια μηχανή που βρισκόταν στο τέρμα του δωματίου.

Spider-man 2099: έκανα κάποιες τελευταίες ρυθμίσεις στο αριστούργημά μου.

ο Μπάτμαν πρότεινε το όπλα του προς το μέρος του.

Μπάτμαν: που είναι ο X-mind?
Spider-man 2099: ξέρεις δεν είναι πολύ ευγενικό να απειλείς κάποιον με απαρχαιωμένα όπλα.
Μπάτμαν: δε θα ρωτήσω δεύτερη φορά.
Spider-man 2099: η οργή σου είναι διασκεδαστική. όσο κι αν με διασκεδάζει να σε βλέπω έτσι, θα σου απαντήσω. είναι σε μια απ' τρεις κάψουλες της μηχανής μου.

όλοι τότε πρόσεξαν ότι το μηχάνημα πίσω από τον Spider-man 2099 είχε τρεις κάψουλες, το μέγεθος των οποίων μαρτυρούσε ότι μέσα υπήρχαν άνθρωποι.

Rogue_Queen: τι του έχεις κάνει αχρείε!
Spider-man 2099: μην ανησυχείς, είναι ασφαλής. όσο είναι μέσα στη κάψουλα δε θα πάθει τίποτα. αν βέβαια ενεργοποιήσω τη συσκευή αυτό θα αλλάξει.
Dark Knight: γιατί το κάνεις αυτό? τι σου έχουμε κάνει?
Spider-man 2099: το μόνο που αποζητώ είναι η εξέλιξη. όταν ενεργοποιήσω τη μηχανή μου, το DNA αυτών που είναι μέσα, θα συνδυαστεί με το δικό μου και θα με κάνει την απόλυτη μορφή ζωής. δυστυχώς οι δότες θα πεθάνουν, αλλά τι να κάνουμε. πιστεύω έχετε ακούσει για τα αυγά και την ομελέτα. και για να απαντήσω στην ερώτηση σου, δεν μου έχετε κάνει απολύτως τίποτα. δεν ήταν δική μου ιδέα η επίθεση ενάντια στο είδος σας. θα πρέπει όμως να παραδεχτώ ότι με έβαλε όμως στο σωστό δρόμο.
Μπάτμαν: αν δεν είσαι εσύ ο υπεύθυνος, τότε ποιός?
????????: τι λες? να του λύσουμε την απορία?
Spider-man 2099: γιατί όχι? σε παρακαλώ όμως, πάρτου τα όπλα. το βρίσκω αρκετά ενοχλητικό.

κάτι πέρασε με αστραπιαία ταχύτητα δίπλα από τον Μπάτμαν και του πήρε τα όπλα του μέσα από τα χέρια. την επόμενη στιγμή ο Batman-fan στεκόταν δίπλα από τον Spider-man 2099 με το όπλα του Μπάτμαν στα χέρια, τα οποία πέταξε στο πάτωμα.

Μπάτμαν: εσύ?
θείος Μπεν: τον ξέρεις?
Μπάτμαν: ναι. ήταν μέλος της ομάδας, όμως τον έδιωξα γιατί ήταν ένα επικίνδυνος ψυχοπαθής.
Batman-fan: για μένα λέει! ξέρεις, αν δε με είχες διώξει τίποτα απ' όλα αυτά δε είχε συμβεί. ναι, δε λέω, είμαι και επικίνδυνος και ψυχοπαθής και αποτελώ κίνδυνο για όλους. το να με διώξεις όμως ήταν άκαρδο.
odis-man: ώστε περί αυτού πρόκειται? ένα πείσμα?
Batman-fan: είναι η στιγμή που ο μεγάλος κακός κάνει τον δραματικό μονόλογο? ας είναι... ξέρεις, εμείς οι εγκληματικά τρελοί, δε δεχόμαστε καλά την απόρριψη. έτσι όταν με έδιωξαν ατιμωτικά από την ομάδα, το μόνο που ήθελα ήταν εκδίκηση. μου έλειπε όμως η δημιουργικότητα. δε μου έφτανε απλά να τους σκοτώσω όλους. ήθελα κάτι παραπάνω. τότε γνώρισα το μηχανικό μου φίλο. βλέπετε είναι ένας ταξιδιώτης από το μέλλον ο οποίος το μόνο που θέλει είναι να γίνει η απόλυτη μορφή ζωής. μου εκμυστηρεύτηκε ότι χρειαζόταν τρια μοναδικά DNA τα οποία θα έβαζαν μπροστά τη μηχανή του. και τότε μου ήρθε η ιδέα. ποιό είναι καλύτερο δείγμα, από το DNA των υπερανθρώπων? η έκρηξη σ' αυτήν εδώ την αποθηκή μας εξασφάλισε δύο από τα τρία δείγματα που χρειαζόμασταν.
Μπάτμαν: ο New Goblin και η Χ-κισσός!
Batman-fan: α, ναι. δεν ευθύνεσαι για το θάνατο τους, γιατί απλά δεν πέθαναν. είναι σε νάρκη μέσα στις κάψουλες... όπως έλεγα, δε μπορούσαμε να βρούμε το τρίτο κομμάτι του παζλ, έτσι αρχίσαμε να κυνηγάμε υπερανθρώπους. όλοι τους όμως ήταν μια απογοήτευση. κανείς δεν μας έκανε.
Spider-man 2099: σαν επιστήμονας όμως δεν μπορούσα να αφήσω τέτοια εκπληκτικά δείγματα να πάνε χαμένα. γι' αυτό τους χρησιμοποίησα σε άλλα πειράματα, πιο παραγωγικά.
Batman-fan: τα τέρατα που σας επιτίθεντω σε κάθε ευκαιρία? αυτοί ήταν. αναρωτιέμαι, πόσους πρώην συμπολεμιστές σκοτώσατε άθελά σας?
Spider-man 2099: η ανάγκη μας όμως σε υποτακτικούς ολοένα και αυξάνονταν, γι' αυτό στραφήκαμε σε μια ομάδα βρικολάκων που ξέραμε ότι κρυβόταν στη πόλη.
Batman-fan: τα κουτορνίθια, έχαψαν όλες τις βλακείες που τους υποσχεθήκαμε. αναρωτιέμαι τι να απέγιναν. έχουμε μέρες να ακούσουμε νέα τους. όταν λοιπόν, χάσαμε τα ίχνη τους, αναγκάστηκα να εξαργυρώσω κάποιες χάρες και στραφήκαμε προς τους δαίμονες. και μόνο στη προοπτική ότι η ζυγαριά μεταξύ καλού και κακού θα γύριζε προς το μέρος τους, ήταν παραπάνω από πρόθυμοι να βοηθήσουν. που να φανταζόμασταν ότι αυτό θα έφερνε έναν άγγελο στη πόρτα μας?
Spider-man 2099: πριν ταχθεί με το μέρος σας, προσπάθησε για πολλές μέρες να βάλει ένα τέλος στη δράση μας. βέβαια δε κατάφερε να μας σταματήσει και οι κολασμένοι φίλοι μας, μας έφεραν το τελευταίο κομμάτι του παζλ.
Batman-fan: τον χρησιμοποιήσαμε για λίγο για να σας φέρουμε εδώ. θα ήταν κρίμα να λείπατε από το θρίαμβο μας.
Μπάτμαν: τι μας σταματάει από το να κατεστρέψουμε τη μηχανή σας και να βάλουμε ένα τέλος στα σχέδια σας?
Batman-fan: η στρατιά που ελέγχουμε!

εκείνη τη στιγμή μια στρατιά από ρομπότ, δαίμονες και μεταλλαγμένους κατέκλησε το χώρο.

Spider-man 2099: σκοτώστε τους.

αμέσως αυτή η στρατιά από τέρατα ξεχύθηκαν στους ήρωες. κανείς τους δεν έμεινε άπραγος. ο Μπάτμαν άρχισε να χτυπά με τα χέρια του, ο odis-man κεραυνοβολούσε, ο θείος Μπεν δημιούργησε κάμποσα αντίγραφα του εαυτού του για να αντεπιτεθεί, ο falconara90 τους σφυροκοπούσε με σκιές, ο Dark Knight μετέτρεπε ενέργεια σε κύματα που κρατούσαν τα τέρατα μακριά, η Rogue_Queen χρησιμοποιούε το πύρινο σπαθί της για να τους πετσωκόβει, ο tromo3000 έγινε ομίχλη και σκότωνε ότι μπορούσε με τα δόντια του και ο comic-guide τους συνέθλιβε με τις γροθιές του.
αν και πάλευαν γενναία, η αριθμητική υπεροχή των αντιπάλων, έμοιαζε να τους λυγίζει.

Spider-man 2099: τώρα που παλέυουν για τη ζωή τους, θα χρησιμοποιήσω τη μηχανή για να γίνουν μάρτυρες της καταδίκης. Batman-fan, όσο η μηχανή θα είναι σε ισχύ, θα είμαι ευάλωτος. γι' αυτό φρόντισε να μην πλησιάσει κανείς.
Batman-fan: κοίτα τη μάχη. δε θα χρειαστεί να ανησυχείς γι' αυτό.

η τύχη όμως ήρθε για να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του Batman-fan με τη μορφή μιας δυνατής δέσμης ενέργειας, η οποία κατέστρεψε τη μηχανή του Spider-man 2099 και χώρισε τα τέρατα από τους ήρωες.

Spider-man 2099: όχι!!! το αριστούργημά μου! καταστράφηκε. ποιός τόλμησε να μπει εμπόδιο στην απόλυτη εξέλιξη?!

όλοι κοίταξαν προς τη πηγή της ακτίνας. η δέσμη ήρθε από την είσοδο της αποθήκης όπου στεκόταν ο brainiac φορώντας τη πανοπλία του. η πανοπλία είχε μαύρες, μπλέ και γκρίζες αποχρώσεις. φάνταζε σαν ιππότης από το μέλλον, αιωρούμενος στον αέρα, με τα λέιζερ στο χέρι να καπνίζουν και τη μεταλλική φωνή καθώς μιλούσε.

brainiac: πως φαίνεται το νεό μοντέλο?
comic-guide: ήρθες τελικά!
brainiac: νομίζατε πως θα σας άφηνα μόνους? απλά πήγα να φέρω τη πανοπλία μου.

ο Μπάτμαν παρατήρησε, ότι αν και η μηχανή είχε καταστραφεί, οι κάψουλες ήταν ανέπαφες. στράφηκε προς τον falconara90.

Μπάτμαν: οι κάψουλες! γρήγορα!

ο falconara90 όρμησε προς τον Μπάτμαν με την μπέρτα ανοιχτή και φάνηκε σαν να τους κατάπιε η Γη. την επόμενη στιγμή αναδύθηκαν ακριβώς στο σημείο όπου ήταν οι κάψουλες. ο Batman-fan προσπάθησε να τους σταματήσει, όμως ο Μπάτμαν του έριξε μια μπουνιά στα μούτρα και τον έριξε αναίσθητο. μετά έπιασε τα όπλα του που βρίσκοταν πεταμένα εκει δίπλα και πυροβόλησε τον Spider-man 2099 για να τον κρατήσει μακριά.
με τη βοήθεια του falconara90 άνοιξαν και τρεις κάψουλες.

falconara90: είναι όντως ακόμα ζωντανοί.

οι τρεις τους άρχισαν να συνέρχονται.

X-mind: που είμαι?
falconara90: διάβασε το μυαλό μου γρήγορα.

ο X-mind έκανε αυτό που του είπε και μέσα σε λίγες στιγμές είχε ενημερωθεί για όλα όσα είχαν συμβεί.
ο Μπάτμαν πήγε πάνω από την Χ-κισσό.

Μπάτμαν: ει, όμορφη. είσαι καλά?
Χ-κισσός: τι συνένη? δεν έχουμε χρόνο για εξηγήσεις. θέλω να σταθείς στα πόδια σου και να παλέψεις.
New Goblin: προς τι όλη αυτή η φασαρία?
Μπάτμαν: άσχημε, θέλω να σμπαραλιάσεις ότι κινείται εκτός κι αν μας βοηθάει.
New Goblin: αμέσως καπετάνιε!
Μπάτμαν: X-mind σύνδεσε μας νοητικά. θέλω τα πάντα να πάνε ρολόι. εξαρτάται η ζωή μας απ' αυτό.

όλοι υπάκουγαν τις εντολές του Μπάτμαν, είτε αυτές ήταν προφορικές είτε νοητικές. τα άτομα που προστέθηκαν στη μάχη φάνηκαν να αλλάζουν τις ισορροπίες των δυνάμεων. ο X-mind ξαπόστελνε τα πάντα τηλεπαθητικά, η Χ-κισσός ακινητοποιούσε τέρατα με τα φυτά που έβγαζε από το έδαφος με τις δυνάμεις τις, ο New Goblin κατέστρεφε όποιον προσπαθούσε να ξεφύγει, ο Μπατμαν πυροβολούσε κάθετι που βρισκόταν στο δρόμο του και ο brainiac χτυπούσε με τα λέιζερ του οτιδήποτε είχε το θράσος να αναπνέει (ή έστω να υπάρχει, στη περίπτωση των ρομπότ)

odis-man: τι κάνουμε με τους μεταλλαγμένους? κάποτε ήταν άνθρωποι.
Μπάτμαν: όσο κι αν με θλίβει, δεν είναι πλέον άνθρωποι. είναι υποχείρια στα χέρια του Spider-man 2099. αν δεν τους σταματήσουμε, θα μας σκοτώσουν.

μετά από μια σκληρή μάχη κάθε μεταλλαγμένος, ρομπότ και δαίμονας ήταν στο έδαφος, πεσμένοι από τη δύναμη των ηρώων. οι μόνοι που είχαν απομείνει ήταν οι ήρωες, ο Spider-man 2099 και ο Batman-fan.

Spider-man 2099: καταστρέψατε τη μηχανή μου, τα ρομπότ μου και τους μεταλλαγμένους μου. θα σας κάνω να το πληρώσετε με τις ζωές σας.
Batman-fan: όσο κι αν θέλω να το δω αυτό, καλύτερα να τη κάνουμε.

ο Batman-fan άρπαξε τον Spider-man 2099 και έφυγαν με υπερταχύτητα.

θείος Μπεν: θα τους αφήσουμε να ξεφύγουν?
Μπάτμαν: δεν έχει νόημα να τους κυνηγήσουμε. θα ξανακάνουν την εμφάνιση τους αργά ή γρήγορα.
comic-guide: τι κάνουμε τώρα. φεύγουμε. έχουμε να καλύψουμε τα κενά χρόνων.
tromo3000: δε μπορώ να σας ακολουθήσω. έχει ξημερώσει. άσε που δεν υπάρχει θέση για μένα στο κόσμο. καλύτερα να χαθώ.
brainiac: μην ιδρώνεις.

ο brainiac του έδωσε μια μικρή συσκευή που ήταν περασμένη σε αλυσίδα.

brainiac: βάλε αυτό στο λαιμό σου. θα σε προστατέψει απ' τον ήλιο. τη θέση στο κόσμο, θα σε βοηθήσουμε να τη δημιουργήσεις.
Dark Knight: που πάμε τώρα?
comic-guide: σπίτι. θέλω να κάνω επειγόντως μπάνιο.
Rogue_Queen: κάποιοι από μας δεν έχουν σπίτι.
X-mind: πλάκα κάνεις? και οι υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις που διαθέτουν όλες τις ανέσεις τι είναι?

η υπόλοιπη συζήτηση έγινε νοητικά

X-mind: πίστεψε με, θέλεις να έρθεις μαζί μας. πιστεύω θα έρθει και εκείνος που σε ενδιαφέρει....
Rogue_Queen: πως το ξέρεις?
X-mind: μου το πε ένα πουλάκι.

βγήκαν όλοι έξω στον Ήλιο. ποτέ το φως του δεν τους είχε δώσει τόση ελπίδα για το αύριο. ο Μπάτμαν κρατούσε αγκαλιά τη γυναίκα που νόμιζε πως είχε χάσει για πάντα.

X-κισσός: γιατί με κοιτάς σαν να έχεις να με δεις χρόνια? πόσο καιρό είμασταν μέσα στις κάψουλες?
New Goblin: καλή ερώτηση. και ποιοί είναι όλοι αυτοί οι ξένοι? πάλι άρχισες να μαζευεις αδέσποτα?
odis-man: ποιόν είπες αδέσποτο ρε πιθηκομούρη?
falconara90: φρόνιμα...
Μπάτμαν: δεν έχει σημασία. σημασία έχει ότι από δω και μπρος θα είμαστε όλοι μαζί για να σώσουμε το κόσμο από τα καθάρματα που τον λημαίνονται.

ΤΕΛΟΣ

πως σας φάνηκε? ήταν αντάξιο των προσδοκιών σας? όπως βλέπεται, έχω θέσει τα θεμέλια για συνέχεια, αλλά δε ξέρω αν θα υπάρξει. είδωμεν....


__________________
http://comicsgate.forumgreek.com/ Το νέο forum για κόμικς στην Ελλάδα. Feel free to join us!
Επιστροφή στην κορυφή Προβολή falconara90's Προφίλ Αναζήτηση για άλλα Μηνύματα από falconara90
 
Μπάτμαν
Moderator Group
Moderator Group
Avatar
Ανώτερο Ον (Zur-En-Arrh)

Εγγεγραμμένος/η στις: 31 Ιανουαρίου 2006
Περιοχή: Νομός Θεσσαλονίκης - Θεσσαλονίκη
Συνδεδεμένος: Αποσυνδεδεμένος
Απεσταλμένο: 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:32μμ | IP Logged  

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΑΞΙΟ. ΠΑΡΑΗΤΑΝ ΑΝΤΑΞΙΟ! Γαμησε, λεμε! Κανε συνεχεια, οπωσδηποτε!

__________________
You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain.
Επιστροφή στην κορυφή Προβολή Μπάτμαν's Προφίλ Αναζήτηση για άλλα Μηνύματα από Μπάτμαν
 
x-mind
Forum member
Forum member
Avatar

Εγγεγραμμένος/η στις: 02 Μαρτίου 2009
Περιοχή: Νομός Ιωαννίνων
Συνδεδεμένος: Αποσυνδεδεμένος
Απεσταλμένο: 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:51μμ | IP Logged  

Οκ ωραια η επανεμφανιση μου. Χαρηκα δεν μπορω να πω ήταν
ωραια αλλά σόρρι απλά περίμενα ένα πιο καλό τέλος στην
ιστορια! Το περιμενα πιο μεγαλειωδες!!!

__________________
O Cyclops είχε δίκιο σας το λέγαμε δεν μας ακουγατε!
All New X-men, Avengers,Wonder Woman,Morning Glories,Batman,Young Avengers,Uncanny X-men,JLA,Ultimate X-men
Soon:X-men,Movement
Επιστροφή στην κορυφή Προβολή x-mind's Προφίλ Αναζήτηση για άλλα Μηνύματα από x-mind Επισκεφτείτε την x-mind's Αρχική σελίδα του/της
 
falconara90
Forum member
Forum member
Avatar

Εγγεγραμμένος/η στις: 19 Αυγούστου 2011
Περιοχή: Νομός Αττικής - Αθήνα - Βόρεια Προάστια
Συνδεδεμένος: Αποσυνδεδεμένος
Απεσταλμένο: 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:23μμ | IP Logged  

my thoughts exactly. όταν το είχα στο μυαλό μου, μου φαινόταν αρκετά μεγάλο (μεγάλες ανατροπές και τα σχετικά) αλλά στην εφαρμογή απογοητεύτηκα λιγάκι, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω πίσω. θα μπορούσα κάλλιστα να σκοτώσω κανά-δυο (για κάποιο λόγο, αυτό δίνει στόμφο σε μια ιστορία), σκέφτηκα όμως ότι δε μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο σε μια origin ιστορία.

__________________
http://comicsgate.forumgreek.com/ Το νέο forum για κόμικς στην Ελλάδα. Feel free to join us!
Επιστροφή στην κορυφή Προβολή falconara90's Προφίλ Αναζήτηση για άλλα Μηνύματα από falconara90
 
Μπάτμαν
Moderator Group
Moderator Group
Avatar
Ανώτερο Ον (Zur-En-Arrh)

Εγγεγραμμένος/η στις: 31 Ιανουαρίου 2006
Περιοχή: Νομός Θεσσαλονίκης - Θεσσαλονίκη
Συνδεδεμένος: Αποσυνδεδεμένος
Απεσταλμένο: 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:24μμ | IP Logged  

Μπορεις να το κανεις στη δευτερη "σεζον". Εχω καποιες ιδεες, αν ενδιαφερεσαι να σε βοηθησω να συνεχισεις.

Και τωρα, ηρθε η ωρα! Το thread εκπληρωσε τον σκοπο του. Συνεπως...
LOCKED! και sticky στην κορυφη.

Συνεχιζουμε με το Anubis comics forum stories #3!
__________________
You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain.
Επιστροφή στην κορυφή Προβολή Μπάτμαν's Προφίλ Αναζήτηση για άλλα Μηνύματα από Μπάτμαν
 

Δεν μπορείτε να καταχωρήσετε απάντηση.
Αυτό το μήνυμα δεν είναι προσβάσιμο.

<< Προηγούμενη Σελίδα από 20
  ΚαταχώρησηΚαταχώρηση Νέου Μηνύματος
Εκτυπώσιμη έκδοση Εκτυπώσιμη έκδοση

Επιστροφή στο Forum:
Εσείς δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα σε αυτό το forum
Εσείς δεν μπορείτε να απαντήσετε σε θέματα σε αυτό το forum
Εσείς δεν μπορείτε να διαγράψετε τα μηνύματά σας σε αυτό το forum
Εσείς δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας σε αυτό το forum
Εσείς δεν μπορείτε να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις σε αυτό το forum
Εσείς δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις σε αυτό το forum