www.anubiscomics.gr - Forum


Προϋπόθεση συμμετοχής
στο forum του anubiscomics.gr είναι ο σεβασμός προς τα υπόλοιπα μέλη. Ο σεβασμός αυτός αποκλείει προσωπικές επιθέσεις, αγενείς εκφράσεις και προσβολές. Το forum δεν είναι χώρος εκτόνωσης προσωπικών διαφορών, αποφύγετε λοιπόν την εμπάθεια. Κάθε συζήτηση, ειδικά σε περίπτωση διαφωνίας μεταξύ μελών, θα γίνεται με άξονα την αντιπαράθεση επιχειρημάτων και το σεβασμό στην αντίθετη άποψη.

Μηνύματα με αποκλειστικό σκοπό να παρενοχλήσουν την κοινότητα του forum του anubiscomics.gr θα διαγράφονται.

Για διαγραφές μελών ή μηνυμάτων καθώς και προβλήματα εισόδου στο forum, επικοινωνήστε με την administrator στο e-mail badblood@compupress.gr.

Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε τους κανόνες χρήσης του forum.

X-MEN
 Anubis Comics Forum : X-MEN
Τίτλος Τίτλος: X-men: Battle of the Atom ΚαταχώρησηΚαταχώρηση Νέου Μηνύματος
Συγγραφέας
Μήνυμα << Προηγούμενο θέμα | Επόμενο μήνυμα >>
x-mind
Forum member
Forum member
Avatar

Εγγεγραμμένος/η στις: 02 Μαρτίου 2009
Περιοχή: Νομός Ιωαννίνων
Συνδεδεμένος: Αποσυνδεδεμένος
Απεσταλμένο: 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:58μμ | IP Logged Απάντησε στον/στην x-mind

 Με αφορμή τα 50 χρόνια από τη δημιουργία της ομάδας η Marvel με πρωτεργάτες τους σεναριογράφους των βασικών σειρών του Χ-franchice Brian Michael Bendis, Brian Wood και Jason Aaron. Το event περιγράφει το ταξίδι στο παρελθόν μιας ομάδας μεταλλαγμένων, που ισχυρίζονται ότι είναι οι μελλοντικοί Χ-μεν, προκειμένου να εμποδίσουν την δημιουργίας χάους στο χωροχρονικό συνεχές λόγω μιας πράξης του μέλους των Χ-μεν Beast.
http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2013/07/XMenBattleOfTheAtom_1_Cover.jpg
  1.  O δρόμος προς τα γεγονότα του event
 Μετά τον πόλεμο X-men και Avengers, που σημαδευτηκε από την ήττα του Κύκλωπα στη μάχη αλλά τη παράλληλη επιστροφή της γεννησης μεταλλαγμένων και ενεργοποίησης των μεταλλαγμένων γονιδίων, που ηταν αυτό που επιδιωκε και ο η ομάδα του αρχικά ο Κύκλωπας και η Έμμα Φροστ φυλακίζονται. Οι υποστηρικτές του Κύκλωπα όμως με αρχηγό τον Μαγκνέτο απελευθερώνουν τον Κύκλωπα, ύστερα απο απαιτηση του ίδιου οταν κατάλαβε ότι δεν έχει πολλά ακόμα να κάνει με τους Χ-μεν, για να σώσει το είδος του. Έτσι ο Κύκλωπας σχηματίζει μια νέα ομάδα με μέλη την Έμμα Φροστ,τον Μαγκνέτο και την Magik που έχουν ως σκοπό να κάνουν μια επανάσταση και να προστατεψουν όλους τους μεταλλαγμένους.
 Σε μια τέτοια αποστολή διάσωσης νεαρου μεταλλαγμένου, οι Uncanny X-men του Κυκλωπα, έρχεται σε αψιμαχίες με τους αστυνομικούς και άλλους πολίτες. Το Κτήνος προβλέπωντας ότι μια τέτοια διαμάχη θα οδηγήσει σε πολύ άσχημες καταστάσεις για τους μεταλλαγμένους γυρνάει στο παρελθόν και φέρνει την αρχική ομάδα των Χ-μεν στο παρών(Jean Grey,Angel,Cyclops,Iceman,Beast) προκειμένου  να πείσουν τον Κύκλωπα να σταματήσει. 'Όμως δεν πείθονται όλοι οι original X-men, ότι αυτό ειναι για το καλό τους και ο Αγγελος αποχωρεί από την ομάδα πηγαίνωντας με το μέρος του Κύκλωπα. Παρόλα αυτά η παραμονή στο παρόν των Χ-μεν, μπορεί να οδηγησει σε δυσαρεστες καταστάσεις για το σύμπαν.

  2. Battle of the Atom- Οι μελλοντικοί Χ-μεν
 Και για να αποτρέψουν μαι δημιουργία χάους στο χωροχρονικό συνεχές, μια ομάδα μελλοντικών Χ-μεν, ερχεται στο παρόν για να στείλει τους αρχικούς Χ-μεν στο παρελθόν. Αυτοί είναι η Κate Pryde, Molly Hayes, Deadpool, Icething, Beast, Grandson of Xavier kai η Xorn που στην πραγματικότητα είναι η Jean Grey. Όμως η Jean και ο μουνοδουλος της Κύκλωπας, διαφωνούν και φευγουν από τους Χ-μεν του Γούλβεριν και ζηταν ασυλο από τον Κυκλωπα διαμαρτυρόμενοι ότι αυτοί ειναι κύριοι της ζωης τους και όχι άλλοι Χ-μεν... Η συνέχεια στα κόμιξ...

 3.Οι χαρακτήρες και οι σειρές που συμμετέχουν
 •     All new X-men:  
 1. Jean Grey: http://www.comicsblend.com/wp-content/uploads/2012/10/jean-by-joe.jpg
 2. Cyclops http://1.bp.blogspot.com/-rpXYwyTKHFw/URq6jaerl7I/AAAAAAAAAdo/hdkSMF7iDKE/s400/All-New-X-Men_7-674x10241-300x455.jpg
 3. Beast
 4. Iceman
 5. Angel 
 • Uncanny X-menhttp://media.comicbookmovie.com/images/users/uploads/10300/_tempUncannyXMen_1_Cover.jpg
 1.  Cyclops
 2. Emma Frost
 3. Magneto     
 4. Magik
 5. Stepford Cucoos
 6. Καινουριοι Μαθητες


__________________
O Cyclops είχε δίκιο σας το λέγαμε δεν μας ακουγατε!
All New X-men, Avengers,Wonder Woman,Morning Glories,Batman,Young Avengers,Uncanny X-men,JLA,Ultimate X-men
Soon:X-men,Movement
Επιστροφή στην κορυφή Προβολή x-mind's Προφίλ Αναζήτηση για άλλα Μηνύματα από x-mind Επισκεφτείτε την x-mind's Αρχική σελίδα του/της
 

Εάν θέλετε να απαντήσετε σε αυτό το θέμα, πρέπει πρώτα σύνδεση
Εάν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, πρέπει πρώτα Εγγραφή

  ΚαταχώρησηΚαταχώρηση Νέου Μηνύματος
Εκτυπώσιμη έκδοση Εκτυπώσιμη έκδοση

Επιστροφή στο Forum:
Εσείς δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα σε αυτό το forum
Εσείς δεν μπορείτε να απαντήσετε σε θέματα σε αυτό το forum
Εσείς δεν μπορείτε να διαγράψετε τα μηνύματά σας σε αυτό το forum
Εσείς δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας σε αυτό το forum
Εσείς δεν μπορείτε να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις σε αυτό το forum
Εσείς δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις σε αυτό το forum